Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Спасителната операция за издирване на двамата български моряци от

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgСпасителната операция за издирване на двамата български моряци от
Коментари Харесай

Двамата моряци били без спасителни жилетки. Вълна ги съборила в студеното норвежко море

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Спасителната интервенция за търсене на двамата български моряци от кораба " Стара планина " е била прекъсната нощес и няма да бъде подновявана, заяви БТВ. Както е известно, те са паднали през вчерашния ден сутринта отвън борда, а метеорологичните условия са били ужасни - 9-метрови талази, вятър със скорост 20 м/с и температура на водата 6 градуса.

``
реклама

" Дори след прекъсването на избавителната интервенция от кораба траяли да осветяват водата за да ги намерят. Те не са употребили избавителни жилетки. От БМФ не разкриват самоличноста на двамата търсени, само че околните им са известени. Те са били ударени от висока вълна малко след 8,30 ч. сутринта през вчерашния ден. Това е станало в намерено море, на близо 900 километра от сушата. Още преди обяд са били пратени хеликоптерите, а в случай че вятърът е утихнел избавителният координационен център е бил в подготвеност да изпрати аероплан със специфични радари. На борда са били 19 души, 18 от които българи и един украинец. Корабът е издигнат през 2007 година, а курсът му е бил от Мурманск към Констанца ", описа кореспондентът на БТВ във Варна Десислава Кръстева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР